Katharina

Sinds haar afstuderen in 2010 als Singer & Songwriter van de ArtEZ Popacademie, staat Katharina regelmatig op het podium als solo zangeres en backing vocaliste. 
Ook het lesgeven is een van haar passies; met ruim 5 jaar ervaring werkt Katharina regelmatig voor verschillende muziekscholen, basisscholen en middelbare scholen als zang- en muziekdocente – natuurlijk met lesbevoegdheid en VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Naast haar activiteiten als performer en docente, is zij regelmatig werkzaam als consulent voor culturele instellingen zoals Kaliber Kunstenschool en Codarts Hogeschool voor de Kunst.

Edmond

Gitaardocent Edmond is in 2012 afgestudeerd van het Rotterdams Conservatorium Codarts. Als hij niet bij The SongExpress doceert, staat hij waarschijnlijk op het podium met een van zijn bands of neemt hij een nieuw album op. Ook hij geeft al een aantal jaren les, o.a. bij de Herman Brood Academie en de SKVR.
Door zijn ervaring met verschillende acts en coverbands kan Edmond met alle stijlen goed uit de voeten. Zijn eigen stijl, het best te omschrijven als Bluesrock is zijn specialisatie. Andere sterke punten zijn sound, beleving, techniek, timing, toon, halskennis, akkoordenkennis en plezier. Gitaar spelen moet bovenal leuk zijn!

Mini–Vita

2010 ArtEZ, Bachelor of Arts, Singer & Songwriter
2011 SBS Productie 'The Sing-Off' met Sharp!
2012 Erasmus Universiteit, Pre-Master of Arts, Cultural Economics
2013 Erasmus Universiteit, Master of Arts, Cultural Economics

Projecten

Mediterranean Pop Katharina Grippaldi
Entertainment Trio The Flavourettes
Reggae Roots Creation

 


Mini–Vita

2012 Codarts, Bachelor of Arts, Gitaar
2013 Semi Finale 'De Beste Gitarist van Nederland'
2014 EP Release 

Projecten

Gitaarfactory
Bluesrock Band 
Diverse Coverbands